30 min Arkiruoka Halloumi Kesäkurpitsa

Kotimaista kesäkurpitsaa ja halloumia pihveinä

Täyttävät ja syntisen hyvät pihvit valmistuvat helposti kesäkurpitsasta ja halloumista. Pihvit ovat ihanan suolaiset, tuhdit ja pannulla paistaminen tuo pihveihin lohturuoan makua.

Halloum-kesäkurpitsa-pihvit (4 hlölle)

Keskikokoinen kurpitsa

200 gr halloumia

1 sipuli

1/2 dl korppujauhoja

2 munaa

1 tl mustapippuria

1 tl valkosipulijauhetta

yrttejä – tuoretta tai kuivattua esim. persiljaa

paistamiseen voita

Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi ja purista raasteesta enimmät nesteet pois. Raasta halloumi samoin. Sekoita ainekset keskenään ja anna seoksen levätä muutama minuutti. Sulata voi pannulla. Muotoile kämmenien välissä pihviseoksesta rouhean kokoisia ja muotoisia pihvejä ja paista molemmilta puolilta muutama minuutti siten, että pihvit saavat kauniin paistopinnan.

Tarjoile esimerkiksi couscousin ja turkkilaisen jogurtin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *